Onze Aanpak

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan beheerde diensten die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van jouw bedrijf. We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en fungeren als jouw ideale DevOps Hosting team.

Bekijk onze aanpak Demo aanvragen

“Geef het uit handen, in onze klauwen”

Wij werken 24/7

Een Cloudbear houdt geen winterslaap. Wij werken 24/7 om jouw applicaties altijd online te houden.

Application Operations Center

In ons Application Operations Center (AOC) maken we je PHP- en GoLang-applicaties sneller én inzichtelijker.

Focus op Symfony, Laravel en Golang

Snel onboarden in een state-of-the-art infrastructuur, die schaalbaar en betrouwbaar (High Available) is.

Cloudbear & Slack

Maakt jouw bedrijf gebruik van Slack? Dan kun je ook Cloudbear toevoegen aan een van je channels. Met deze directe lijn van communicatie zijn we altijd dichtbij.

 • Persoonlijk contact
 • Real-time notificaties
 • Snellere probleemoplossing
 • Vereenvoudigd beheer
Cloudbear & Slack
Security die staat als een beer

Security die staat als een beer

We voldoen aan verschillende regelgevingsnormen, zoals ISO 27001, SOC 2 en GDPR, om de veiligheid en privacy van uw gegevens te waarborgen. Door deze beveiligingsmaatregelen te implementeren, kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn bij Cloudbear en dat we er alles aan doen om je gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en dataverlies.

 • Fysieke- en netwerkbeveiliging
 • Encryptie
 • Compliance

Wat maakt Cloudbear uniek?

Keuze uit een 24/7 SLA of kantoor SLA

24/7 of op werkdagen tussen 9:00 tot 17:00, we bieden monitoring en ondersteuning via ons Application Operation Center (AOC), zo kunnen we snel reageren op problemen en ervoor zorgen dat je applicaties altijd beschikbaar zijn.

Persoonlijk support

Onze ervaren cloudexperts bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om te helpen bij elke vraag of uitdaging die je tegen kunt komen.

Disaster & Recovery

Naast onze geautomatiseerde infrastructuur, hebben we ook een herstelplan paraat zodat we snel kunnen herstellen na eventuele storingen of calamiteiten.

Schaalbare infrastructuur

We bieden geen standaard VM’s, maar een schaalbare infrastructuur waarmee klanten de flexibiliteit hebben om hun resources op elk moment te schalen op basis van hun behoeften.

Een greep uit onze klanten

Wees geen ijsbeer
en laat van je horen!

Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve en betrouwbare DevOps hosting diensten! Onze ervaren Cloudbears staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hiertussen? Als dit niet het geval is, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Welke cloud draaien jullie?

Voor het draaien van je bedrijfskritische applicaties en het waarborgen van continuïteit en onze service level agreements (SLA's), maakt Cloudbear gebruik van de NL-AMS locatie van Scaleway. Hierdoor bevindt onze cloud-infrastructuur zich in de Europese Unie (EU).

Daarnaast zijn we met een partner bezig in Eindhoven met een project waarbij we zelf een cloud-infrastructuur bouwen en onderhouden, genaamd CBWS.

Waar ligt de verantwoordelijkheid?

Cloudbear neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het draaien van je applicatie(s). We maken dan ook geen gebruik van een (Amerikaanse) hyperscaler.

Wat kost het?

Onze prijzen worden, net als bij elke andere cloud, per uur berekend. Hier zit een fee bij voor een SLA en je kunt eventueel extra uren afnemen wanneer je veel wilt wijzigen in je omgeving.

Wat zijn de voordelen?
 • Met Cloudbear heb je 1 partner voor een 24/7 bezetting, in plaats van dat je minimaal 3 tot 5 DevOps engineers moet aannemen.
 • Je hoeft niet langer te investeren in innovatie. Wij zorgen voor innovatie op grotere schaal.
 • Je hoeft niet langer monitoring, logs, tracing, DNS, GitLab Runners of andere infrastructuur te hosten. Dat zit allemaal standaard bij ons inbegrepen.
 • Je hoeft geen expertise te hebben van Kubernetes, Cloud of andere affiliates.