Jouw DevOps Hosting Team

Wil jij je blijven richten op het ontwikkelen van je applicaties, zonder te veel tijd te verliezen aan DevOps? Wij bieden de ideale oplossing. Een DevOps Hosting Team, dat alles omtrent DevOps en hosting voor je uit handen kan nemen.

Ons DevOps Team Demo aanvragen

Jouw nieuwe DevOps proces

Wij zorgen voor alle donkere onderdelen. De blauwe onderdelen, het ontwikkelen en uitbrengen van jouw applicatie, blijven natuurlijk jouw verantwoordelijkheid. Maar ook in deze fases kunnen we jouw team ondersteunen met handige tips en tricks om je applicatie klaar te maken voor het opschalen.

Ons team heeft jarenlange ervaring met verschillende programmeertalen en kan jouw team ondersteunen bij het bouwen van krachtige applicaties in onze cloud. We werken o.a. met Symfony, Laravel en Golang. Onze experts kunnen je daarom goed adviseren en ondersteunen in het ontwikkelproces. We kennen de frameworks (en taal) dan ook door en door.

Onze infrastructuur is afgestemd om de juiste inzage te kunnen geven van Symfony, Laravel en Golang. Hier heb jij ook profijt van. Vanwege onze expertise kunnen we je met deze frameworks snel onboarden in een state-of-the-art infrastructuur, die schaalbaar en betrouwbaar (High Available) is. Laat onze Cloudberen je helpen bij het realiseren van jouw doelen!

Managed DevOps proces

Onze DevOps diensten

Onze beheerde diensten zijn ontworpen om complexiteit te verminderen en zorgen ervoor dat jij je kunt richten op de dingen die je echt leuk vindt. Cloudbear bekijkt altijd welke dienst(en) jouw applicatie(s) goed kunnen aanvullen. Zo kan jouw DevOps Hosting Team bestaan uit:

Managed Kubernetes


Kubernetes clusters kunnen complex zijn om te onderhouden en te beheren. Wij verminderen de complexiteit en zorgen voor het onderhoud en beheer van deze clusters.

Managed Object Storage


Ongestructureerde gegevens opslaan kan lastig zijn, vooral als het om grote hoeveelheden gaat. Wij bieden een schaalbare en veilige opslagoplossing voor deze data via het S3-protocol.

Managed MySQL


Het onderhouden en beheren van MySQL-databases kan tijdrovend zijn. Wij beheren en onderhouden deze databases, inclusief updates, back-ups en monitoring.

Managed GitLab Runner


Voor het uitvoeren van CI/CD-pipelines op GitLab is een geïntegreerde oplossing nodig. Cloudbear biedt deze oplossing door middel van de Managed GitLab Runner-service.

Managed CDN


Het leveren van content kan traag zijn als servers zich op één locatie bevinden. Wij bieden een wereldwijd netwerk van content delivery servers om de snelheid en betrouwbaarheid te verbeteren.

Managed DNS


Het beheren van domeinnaamresoluties is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Cloudbear biedt een veilige, snelle en betrouwbare DNS-service om dit proces te vereenvoudigen.

Managed Transactional Mail


Cloudbear biedt betrouwbare
e-mailbezorging met ondersteuning voor transactionele e-mails, zoals accountbevestigingen, orders, wachtwoordherstel en meldingen.

Managed Load Balancer


Het verdelen van verkeer over meerdere servers kan lastig zijn, vooral als er geen oplossing beschikbaar is. Cloudbear biedt een betrouwbare en schaalbare load balancing-oplossing voor dit doel.

Managed Block Storage


Virtuele machines hebben opslag nodig, en deze opslag moet flexibel en schaalbaar zijn. Cloudbear biedt oplossingen voor opslagvolumes die aan deze eisen voldoen.

Waarom is Cloudbear’s DevOps Hosting Team de beste keuze voor jou?

Bij Cloudbear nemen we de gehele verantwoordelijkheid voor het beheer van jouw applicatie op ons. Met onze ervaren DevOps-professionals en moderne infrastructuur zorgen wij voor de beste hostingoplossing voor jou. Jij kunt je richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de hosting uitdagingen wegnemen.

Devops Service verantwoordelijkheid

*alleen in de opstartfase hun verantwoordelijkheid, daarna die van jou

Een greep uit onze klanten

Wees geen ijsbeer
en laat van je horen!

Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve en betrouwbare DevOps hosting diensten! Onze ervaren Cloudbears staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hiertussen? Als dit niet het geval is, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Welke cloud draaien jullie?

Voor het draaien van je bedrijfskritische applicaties en het waarborgen van continuïteit en onze service level agreements (SLA's), maakt Cloudbear gebruik van de NL-AMS locatie van Scaleway. Hierdoor bevindt onze cloud-infrastructuur zich in de Europese Unie (EU).

Daarnaast zijn we met een partner bezig in Eindhoven met een project waarbij we zelf een cloud-infrastructuur bouwen en onderhouden, genaamd CBWS.

Waar ligt de verantwoordelijkheid?

Cloudbear neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het draaien van je applicatie(s). We maken dan ook geen gebruik van een (Amerikaanse) hyperscaler.

Wat kost het?

Onze prijzen worden, net als bij elke andere cloud, per uur berekend. Hier zit een fee bij voor een SLA en je kunt eventueel extra uren afnemen wanneer je veel wilt wijzigen in je omgeving.

Wat zijn de voordelen?
  • Met Cloudbear heb je 1 partner voor een 24/7 bezetting, in plaats van dat je minimaal 3 tot 5 DevOps engineers moet aannemen.
  • Je hoeft niet langer te investeren in innovatie. Wij zorgen voor innovatie op grotere schaal.
  • Je hoeft niet langer monitoring, logs, tracing, DNS, GitLab Runners of andere infrastructuur te hosten. Dat zit allemaal standaard bij ons inbegrepen.
  • Je hoeft geen expertise te hebben van Kubernetes, Cloud of andere affiliates.