Hosting oplossing
voor Digital Agencies

Als agency wil je er zeker van zijn dat al jouw applicaties probleemloos draaien. Bij Cloudbear begrijpen we de kritieke aard van jouw digitale projecten en bieden we hostingoplossingen die jou de zekerheid geven dat al jouw applicaties optimaal presteren.

Onze hosting oplossing Demo aanvragen

Beheer al jouw applicaties met zekerheid bij Cloudbear

Vertrouw op Cloudbear om jouw digitale ecosystemen te beheren, zodat jij je kunt richten op het leveren van uitmuntende resultaten voor jouw klanten. Bij Cloudbear begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee Digital Agencies te maken hebben. Daarom bieden we de volgende voordelen:

  • Schaalbare infrastructuur voor het managen van al jouw applicaties
  • Soepel contact en efficiënte samenwerking via meerdere Slack kanalen
  • Betrouwbare hosting, veilige omgevingen, en deskundige ondersteuning
Hosting oplossing

De voordelen van Cloudbear voor Digital Agencies

Schaalbare infrastructuur

Bij Cloudbear bieden we een schaalbare infrastructuur die speciaal is ontworpen om al jouw applicaties te ondersteunen. Of je nu werkt met één applicatie of een uitgebreid portfolio beheert, onze hostingoplossingen passen zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. We bieden een solide basis waarop jouw applicaties kunnen groeien en floreren, zodat je vol vertrouwen jouw digitale projecten kunt beheren.

Efficiënte samenwerking

Bij Cloudbear begrijpen we het belang van naadloze communicatie. Daarom bieden we meerdere Slack kanalen, zodat we soepel kunnen samenwerken en contact kunnen onderhouden. Bijvoorbeeld met een apart kanaal per team of per applicatie, waardoor we efficiënt kunnen schakelen en direct kunt communiceren met de betrokken teamleden. Zo voelt het alsof we echt onderdeel zijn van jouw bedrijf.

Deskundige partner

Bij Cloudbear draait alles om betrouwbare hosting, veilige omgevingen en deskundige ondersteuning voor jouw agency. We bieden robuuste infrastructuur, proactieve beveiligingsmaatregelen en toegewijde support om ervoor te zorgen dat al jouw applicaties optimaal presteren. Jouw succes is ons doel, en we staan klaar om jou te helpen bij het beheren en laten groeien van jouw digitale activiteiten.

Symfony, Laravel en Golang

Ons team heeft jarenlange ervaring met verschillende programmeertalen en kan jouw team ondersteunen bij het bouwen van krachtige applicaties in onze cloud. We werken o.a. met Symfony, Laravel en Golang. Onze experts kunnen je daarom goed adviseren en ondersteunen in het ontwikkelproces. We kennen de frameworks (en taal) dan ook door en door.

Jouw betrouwbare partner

Laat Cloudbear je betrouwbare partner zijn in hostingoplossingen voor jouw agency. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij het beheren van al jouw applicaties met zekerheid en efficiëntie. Samen bouwen we aan het succes van jouw agency.

Met zoveel aanbieders in deze branche onderscheidt Cloudbear zich echt van de concurrentie door de service en de ondersteuning die ze bieden.

– Enzo Verhoeven, Pay2Wash

Lees onze case

Een greep uit onze klanten

Wees geen ijsbeer
en laat van je horen!

Wij staan klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve en betrouwbare DevOps hosting diensten! Onze ervaren Cloudbears staan te popelen om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hiertussen? Als dit niet het geval is, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Welke cloud draaien jullie?

Voor het draaien van je bedrijfskritische applicaties en het waarborgen van continuïteit en onze service level agreements (SLA's), maakt Cloudbear gebruik van de NL-AMS locatie van Scaleway. Hierdoor bevindt onze cloud-infrastructuur zich in de Europese Unie (EU).

Daarnaast zijn we met een partner bezig in Eindhoven met een project waarbij we zelf een cloud-infrastructuur bouwen en onderhouden, genaamd CBWS.

Waar ligt de verantwoordelijkheid?

Cloudbear neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het draaien van je applicatie(s). We maken dan ook geen gebruik van een (Amerikaanse) hyperscaler.

Wat kost het?

Onze prijzen worden, net als bij elke andere cloud, per uur berekend. Hier zit een fee bij voor een SLA en je kunt eventueel extra uren afnemen wanneer je veel wilt wijzigen in je omgeving.

Wat zijn de voordelen?
  • Met Cloudbear heb je 1 partner voor een 24/7 bezetting, in plaats van dat je minimaal 3 tot 5 DevOps engineers moet aannemen.
  • Je hoeft niet langer te investeren in innovatie. Wij zorgen voor innovatie op grotere schaal.
  • Je hoeft niet langer monitoring, logs, tracing, DNS, GitLab Runners of andere infrastructuur te hosten. Dat zit allemaal standaard bij ons inbegrepen.
  • Je hoeft geen expertise te hebben van Kubernetes, Cloud of andere affiliates.