Hosting oplossing
voor SaaS applicaties

Bij Cloudbear begrijpen we dat SaaS-bedrijven behoefte hebben aan meer dan alleen hosting. Daarom bieden we niet alleen krachtige en schaalbare hostingoplossingen, maar ook persoonlijke ondersteuning en diepgaand inzicht in jouw SaaS-applicatie.

Onze SaaS oplossing Demo aanvragen

Krachtige, Schaalbare en Betrouwbare Hosting bij Cloudbear

Vertrouw op Cloudbear voor betrouwbare infrastructuur, gepersonaliseerde service en de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in de competitieve wereld van SaaS. We bieden op maat gemaakte oplossingen die jouw SaaS-applicatie naar nieuwe hoogten tillen. Met krachtige, schaalbare hosting, persoonlijke ondersteuning en diepgaand inzicht in jouw SaaS-omgeving, zijn we de ideale partner om jouw SaaS-bedrijf te laten groeien. Daarom bieden we de volgende voordelen:

  • Krachtige en schaalbare hosting
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Inzicht in jouw SaaS-applicatie
SaaS hosting inzicht

De voordelen van Cloudbear voor SaaS

Krachtige en Schaalbare Hosting

Met onze geavanceerde hostinginfrastructuur zorgen we ervoor dat jouw SaaS-applicatie altijd klaar is voor de uitdagingen van vandaag en de groei van morgen. Of je nu een groeiende gebruikersbasis hebt of nieuwe functionaliteiten wilt implementeren, onze flexibele hostingoplossingen kunnen naadloos worden aangepast aan jouw behoeften.

Persoonlijke Ondersteuning

Bij Cloudbear geloven we in het bouwen van een berensterke band met onze klanten. Ons ervaren team van experts staat altijd voor je klaar om persoonlijke ondersteuning te bieden. Of je nu vragen hebt over het optimaliseren van jouw SaaS-applicatie of hulp nodig hebt bij technische uitdagingen, wij zijn er om jou te helpen. Jouw succes is ons succes.

Inzicht in Jouw SaaS-applicatie

Bij Cloudbear begrijpen we dat inzicht cruciaal is voor het succes van jouw SaaS-bedrijf. Daarom bieden we geavanceerde tools en dashboards waarmee je diepgaand inzicht krijgt in jouw SaaS-applicatie. Ons Application Operation Center (AOC) biedt een centrale hub waar je real-time metrics, gebruikersinformatie en andere belangrijke gegevens kunt bekijken. Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen, je SaaS-performance te optimaliseren en je gebruikers een naadloze ervaring te bieden.

Symfony, Laravel en Golang

Ons team heeft jarenlange ervaring met verschillende programmeertalen en kan jouw team ondersteunen bij het bouwen van krachtige applicaties in onze cloud. We werken o.a. met Symfony, Laravel en Golang. Onze experts kunnen je daarom goed adviseren en ondersteunen in het ontwikkelproces. We kennen de frameworks (en taal) dan ook door en door en we kunnen je met deze frameworks dan ook snel onboarden in een state-of-the-art infrastructuur, die schaalbaar en betrouwbaar(High Available) is.

Jouw Betrouwbare SaaS Partner

Met Cloudbear als jouw SaaS-hostingpartner krijg je meer dan alleen een hostingoplossing. Je krijgt een toegewijd team dat je ondersteunt en begeleidt op jouw reis naar succes. Wij begrijpen dat jouw SaaS-bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Met zoveel aanbieders in deze branche onderscheidt Cloudbear zich echt van de concurrentie door de service en de ondersteuning die ze bieden.

– Enzo Verhoeven, Pay2Wash

Lees onze case

Een greep uit onze klanten

Wees geen ijsbeer
en laat van je horen!

Neem vandaag nog contact op met Cloudbear en ontdek hoe onze SaaS Hosting oplossingen, persoonlijke support en diepgaand inzicht jouw SaaS-applicatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Samen bouwen we aan een solide basis voor jouw SaaS-succes.

Name(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hiertussen? Als dit niet het geval is, kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Welke cloud draaien jullie?

Voor het draaien van je bedrijfskritische applicaties en het waarborgen van continuïteit en onze service level agreements (SLA's), maakt Cloudbear gebruik van de NL-AMS locatie van Scaleway. Hierdoor bevindt onze cloud-infrastructuur zich in de Europese Unie (EU).

Daarnaast zijn we met een partner bezig in Eindhoven met een project waarbij we zelf een cloud-infrastructuur bouwen en onderhouden, genaamd CBWS.

Waar ligt de verantwoordelijkheid?

Cloudbear neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het draaien van je applicatie(s). We maken dan ook geen gebruik van een (Amerikaanse) hyperscaler.

Wat kost het?

Onze prijzen worden, net als bij elke andere cloud, per uur berekend. Hier zit een fee bij voor een SLA en je kunt eventueel extra uren afnemen wanneer je veel wilt wijzigen in je omgeving.

Wat zijn de voordelen?
  • Met Cloudbear heb je 1 partner voor een 24/7 bezetting, in plaats van dat je minimaal 3 tot 5 DevOps engineers moet aannemen.
  • Je hoeft niet langer te investeren in innovatie. Wij zorgen voor innovatie op grotere schaal.
  • Je hoeft niet langer monitoring, logs, tracing, DNS, GitLab Runners of andere infrastructuur te hosten. Dat zit allemaal standaard bij ons inbegrepen.
  • Je hoeft geen expertise te hebben van Kubernetes, Cloud of andere affiliates.